6 månader utan antidepressiva tabletter. Inga lyckopiller, idag mår jag bra för att jag mår bra. Jag mår dåligt för att jag mår dåligt precis som alla andra människor. Det är inget fel med att ta antidepp. då jag själv provat ett 30 tal och ätit i flera år. Men jag bestämde mig i höstas att nu är det bra, jag slutade med tabletterna helt själv utan att trappa ner. Dumt? ja! ångrar mig? nej! Risken att få ett återfall och att falla ner igen är stor men jag ville sluta och det var mitt beslut. Det är så skönt att vara klar i huvudet och känna känslor på ett helt annat sätt. När jag åt tabletterna så mådde jag inte bra naturligt utan det var tabletterna som fick mig "lycklig". 
 
Vad folk tycker och tänker är något jag inte bryr mig om för det är mitt liv och mina beslut. Och bara för att jag säger att jag mår dåligt och har en piss dag/vecka så betyder det inte att jag ska skada mig eller att jag inte vill leva. Det betyder att det ÄR en dålig dag och det är OKEJ! När man mått dåligt länge så tror omgivningen direkt man säger att det inte är bra att man är deprimerad igen. Jag mår bra men jag är en person som har dåliga dagar lika mycket som alla andra. 
 
Är iaf väldigt stolt över att ha gått från att ha ätit över 30 tabletter/dag till att nu bara ha hjälp med att sova. Det kan bli ännu bättre men just nu behöver jag hjälp med att sova och det får vara så. I framtiden så komer jag vara helt tablettfri hoppas jag. Men det får ta den tid det tar! 
 
Vill bara säga till alla mina nära och kära att jag mår bra! Idag känner jag mig lycklig för att jag är det på riktig!
 
 

Livet.

 
Dagarna går och allt känns bra. Jag tränar mycket och jag älskar det, det går framåt och jag ser framsteg hela tiden. Jag har så fina vänner och fin familj som stöttar mig hela tiden utan er hade jag legat kvar på botten och försökt kravla mig upp.
 
 
Jag tänker tillbaka på hur jag har mått och det känns overkligt att jag för ett år sedan inte ville leva alls och att jag idag aldrig haft mera livslust! Jag känner sån glädje varje dag och det är så skönt att få känna så och att jag tillåter mig att känna så. Jag borde väl inte få må bra? jag är inte värd att känna lycka? jag förtjänar inte att leva? 
JO DET GÖR JAG! jag förtjänar det, jag förtjänar att må bra! Och jag tänker fortsätta med det för gud vad skönt det är. Jag vaknar på morgonen och tycker det är kul att gå upp jag går till gymmet och känner att det är kul! Jag är så tacksam att jag lever idag att jag orkade kämpa vidare. Tack till alla som funnits och hjälpt mig! 
 
Var länge sen jag mådde såhär bra och det tänker jag fortsätta med!
 
Jag mår bra och jag älskar livet♥
 
 
 

 
 
 

..

 

WORD!

 
 
 

RSS 2.0